Nu even niet, maar dit najaar
gaat de voorverkoop van start
voor VRIJ! in juni 2021

Kaartjes zijn er in alle soorten en smaken (letterlijk).
Zorg dat je het goede ticket bestelt!

 LET OP: servicekosten bestaan uit € 1,20 boekingskosten + 3,5% bankkosten.

Kaarten voor de Benefietavond najaar 2020 worden verkocht via mail Inner Wheel Arnhem Geldria

Alle verschillende smaken

Online bestellen

Eén ticket kost € 20,50 wanneer u het online bestelt. Komt u met het hele gezin, of uw beste vrienden? Gezellig en óók nog eens voordelig; wanneer u 4 of meer tickets koopt, betaalt u slechts € 18,- p.p.
Tickets kinderen, 65+ en studenten: € 18,- p.p.

Verkoop aan de kassa

Entreekaartjes zijn te koop aan de dagkassa op de ASM-Haven, Stadsblokken 25, zolang de voorraad strekt vanaf een uur voor de voorstelling en kosten € 25,- per persoon. Voor mensen met een GelrePas en coupon 25 (+ € 2,50 p.p.) houden wij enkele kaarten beschikbaar aan de dagkassa, alleen zolang de voorraad strekt. LET OP: bestelt u online, dan krijgt u € 5,50 korting én bent u verzekerd van een entreekaart. Kunt u niet online bestellen? Belt u dan 0620491482

Durf te delen [1=2] actieticket

In deze tijd, waarin onze vrijheid op de proef wordt gesteld, willen we het samen met u ook voor de minderbedeelden onder ons mogelijk maken om te kunnen genieten van VRIJ! Cirque de la Liberté. Speciaal voor mensen/gezinnen die wekelijks naar de Voedselbank gaan en voor de mensen die gevlucht zijn voor geweld en onderdrukking in eigen land hebben we deze Durf te delen [1=2] actieticket in het leven geroepen: u koopt voor € 25,-* 1 ticket voor u zelf (normale prijs is € 20,50) en wij geven 1 ticket aan mensen in Arnhem e.o., die weinig of geen geld te besteden hebben. Een actieticket + ‘Spaghetti met Olifantentranen’ à € 14,- kost € 39,-*

* prijzen zijn excl. service- en bankkosten

Kortingsactie houders GelrePas

Op vertoon van uw Gelrepas 2020 én tegen inlevering van couponnummer 25 (met vermelding van Gelrepasnummer op achterzijde) betalen pashouders slechts € 2,50. LET OP: tot 10 juni zijn voor Gelrepashouders kaarten alleen verkrijgbaar bij de kassa’s van: Boekhandel Colofon (Bakkerstraat 56), De Molenplaats Sonsbeek en Lensen Tabak (Jansstraat 1). Vanaf 10 juni zijn er GelrePashouders kaarten te koop bij de dagkassa op onze locatie (ASM-Haven, Stadsblokkenweg 25). Vol=vol!

Kortingsactie huurders Volkshuisvesting

Huurders van Volkshuisvesting kunnen digitaal entreekaarten kopen voor € 13,- of inclusief ‘Spaghetti met Olifantentranen’ voor € 27,-. De actiecode staat in de nieuwsbrief van Volkshuisvesting!

Start typing and press Enter to search