Nu even niet, maar dit najaar…..

Kaartjes zijn er in alle soorten en smaken (letterlijk).
Zorg dat je het goede ticket bestelt!

 LET OP: servicekosten bestaan uit € 1,20 boekingskosten + 3,5% bankkosten.

Kaarten voor de Benefietavond najaar 2020 worden verkocht via mail Inner Wheel Arnhem Geldria

Alle verschillende smaken

Online bestellen

Eén ticket kost € 20,50 wanneer u het online bestelt. Komt u met het hele gezin, of uw beste vrienden? Gezellig en óók nog eens voordelig; wanneer u 4 of meer tickets koopt, betaalt u slechts € 18,- p.p.
Tickets kinderen, 65+ en studenten: € 18,- p.p.

Verkoop aan de kassa

Entreekaartjes zijn te koop aan de dagkassa op de ASM-Haven, Stadsblokken 25, zolang de voorraad strekt vanaf een uur voor de voorstelling en kosten € 25,- per persoon. Voor mensen met een GelrePas en coupon 25 (+ € 2,50 p.p.) houden wij enkele kaarten beschikbaar aan de dagkassa, alleen zolang de voorraad strekt. LET OP: bestelt u online, dan krijgt u € 5,50 korting én bent u verzekerd van een entreekaart. Kunt u niet online bestellen? Belt u dan 0620491482

Durf te delen [1=2] actieticket

In deze tijd, waarin onze vrijheid op de proef wordt gesteld, willen we het samen met u ook voor de minderbedeelden onder ons mogelijk maken om te kunnen genieten van VRIJ! Cirque de la Liberté. Speciaal voor mensen/gezinnen die wekelijks naar de Voedselbank gaan en voor de mensen die gevlucht zijn voor geweld en onderdrukking in eigen land hebben we deze Durf te delen [1=2] actieticket in het leven geroepen: u koopt voor € 25,-* 1 ticket voor u zelf (normale prijs is € 20,50) en wij geven 1 ticket aan mensen in Arnhem e.o., die weinig of geen geld te besteden hebben. Een actieticket + ‘Spaghetti met Olifantentranen’ à € 14,- kost € 39,-*

* prijzen zijn excl. service- en bankkosten

Kortingsactie houders GelrePas

Op vertoon van uw Gelrepas 2020 én tegen inlevering van couponnummer 25 (met vermelding van Gelrepasnummer op achterzijde) betalen pashouders slechts € 2,50. LET OP: tot 10 juni zijn voor Gelrepashouders kaarten alleen verkrijgbaar bij de kassa’s van: Boekhandel Colofon (Bakkerstraat 56), De Molenplaats Sonsbeek en Lensen Tabak (Jansstraat 1). Vanaf 10 juni zijn er GelrePashouders kaarten te koop bij de dagkassa op onze locatie (ASM-Haven, Stadsblokkenweg 25). Vol=vol!

Kortingsactie huurders Volkshuisvesting

Huurders van Volkshuisvesting kunnen digitaal entreekaarten kopen voor € 13,- of inclusief ‘Spaghetti met Olifantentranen’ voor € 27,-. De actiecode staat in de nieuwsbrief van Volkshuisvesting!

Start typing and press Enter to search